Onze voorwaarden

Hier de voorwaarden van Multiwebs. Als u op deze website bent en/of zaken doet met multiwebs dan gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden:


Algemeen:

- Multiwebs is niet verantwoordelijk voor geleden schade aan de door Multiwebs gemaakte en/of beheerde websites.

- Multiwebs doet zijn uiterste best de hosting die zij levert zoveel mogelijk uptime te houden. Echter kunnen wij niet garanderen dat de website altijd 100% bereikbaar is. Wij zijn dus ook niet verantwoordelijk voor geleden schade die te danken is aan de hosting.

- Multiwebs behoud zich het recht om zonder enige opgave van reden advertenties van de website(s) die onder multiwebs vallen te verwijderen. Ook behoud multiwebs het recht om zonder enige opgave van reden hostingpakketten te verwijderen.

- Multiwebs behoud zich het recht om ten allen tijde genoemde prijzen op multiwebs.nl te verhogen.

- Multiwebs behoud zich het recht om ten allen tijde de algemeen voorwaarden te wijzigen.

- KopiŽren, vermenigvuldigen of andere manieren voor het gebruiken van de scripts, informatie en/of layouts van multiwebs is verboden als men niet schriftelijk toestemming gekregen heeft van multiwebs. Deze gegevens zijn onze eigendommen. U bent in strijd met de wet indien u zich niet houd aan deze regels.


Hosting:

- Multiwebs is niet verantwoordelijk voor de websites die zij host. Deze worden immers onderhouden door derden.

- De klant dient er altijd rekening mee te houden dat data verloren kan gaan. Vanwege de mogelijkheid van verlies van gegevens dient de klant altijd zelf zorg te dragen voor alle mogelijke back-ups van bestanden en andere gegevens die op de server(s) staan van Multiwebs.

- De klant is verantwoordelijk voor het aanleveren en actueel houden van correcte contactgegevens, waaronder sowieso een e-mailadres, waarmee Multiwebs contact kan onderhouden met de klant.

- Multiwebs is nimmer aansprakelijk voor schade na verlies van gegevens die gehost staan op een server van Multiwebs.

- Een hostingpakket en/of domeinnaam wordt zonder opzeggen automatisch met dezelfde periode verlengd. Opzeggen dient minimaal 1 maand voor het verstrijken van de termijn te gebeuren. Dit in verband met kosten die wij moeten maken voor de hosting en domeinnamen.


Betalingen:

- Een opdracht / verkoop dient vooraf te worden betaald.

- Facturen kunnen per post en/of per email worden verzonden.

- Op alle designs en scripting en/of andere gemaakte dingen en/of in het bezit zijnde dingen van multiwebs berust een copyright. Wederverkoop / gebruik is niet toegestaan, tenzij schriftelijk overeengekomen.

- Een factuur dient optijd voldaan te worden. Onze betalingstermijn is 14 dagen. Wij zullen onze debiteuren maximaal 3 keer herinneren waarna wij de factuur uitbesteden aan een incasso bureau.

- Indien u via internet een overeenkomst met ons aangaat, zullen wij de factuur ook per email (internet) versturen.


Adverteren:

- Multiwebs behoud zich het recht om elke adverteerder zonder enige opgave van reden te verwijderen.

- Multiwebs kan geen bezoekers garanderen, dit is van veel meer dingen afhankelijk zoals bijvoorbeeld van de banner / tekstlink.

- Multiwebs is niet verantwoordelijk voor eventueel geleden schade veroorzaakt door geleverde advertentieruimtes.

- Multiwebs is niet verantwoordelijk voor zoekmachine-posities van adverteerders.


Adverteren op de startpagina's en bezoekerstellers in ons netwerk:

- Beheerders van een startpagina / bezoekersteller kunnen de reclame wegkopen op hun startpagina / bezoekersteller. Uw advertentie zal dan dus niet tezien zijn op deze startpagina / bezoekersteller. Met adverteren op alle startpagina's / tellers worden de startpagina's / tellers waar de reclame niet van is weggekocht bedoelt.


Zoekmachine optimalisatie:

- Multiwebs garandeerd nooit posities in de zoekmachines en is ook niet verantwoordelijk voor eventuele dalingen en/of stijgingen op keywords en combinaties daarvan.

- Multiwebs is niet verantwoordelijk voor de gehanteerde wijze waarop multiwebs de websites hoger probeert te ranken in de zoekmachines.

- Multiwebs is niet verantwoordelijk voor plaatsing van links op websites waar de klant zijn/haar link niet op zou willen hebben.


Website verkoop:

- Bij de verkoop van een website dienen eventuele adverteerders de resterende termijn uit te dienen. Koper is vervolgens vrij om in onderhandeling te gaan met de adverteerder(s)

  • Copyright © - Multiwebs.nl - Alle rechten voorbehouden |
  • Linkpartners |
  • Link ons |
  • Voorwaarden